Bryggeverksted

 

Bryggelab:

Mangler du plass eller bryggeutstyr, eller bare litt nysgjerrig på hva brygging går ut på? Hos Brew Lab kan du få brygge du til en lav pris i vårt bryggeverksted som består av 6 stk. Bryggemaskiner fra Speidel og Grainfather som har en bryggekapasitet på 20/30/50 Liter. For å forkorte bryggetiden har vi forhåndsvarmet vann til deg, slik at du kan starte rett på innmesk. Kjøp et ferdig kit fra butikkken eller komponer ditt eget øl, alt er opp til deg!

Mens du venter på ditt brygg skal bli ferdig kan vi foreslå en snack i vår lounge, eller en øl fra vår craftbar. I tilegg kan vi tilby gratis bryggelitteratur til utlån slik at tiden skal gå litt fortere. 

Eneste forutsettningen vi har for bruk av laben er at du kjøper råvarer fra vår butikk, og at du vasker utstyret etter bruk (vi vasker for deg mot et lite tilegg).Vi er selfølgelig behjelpelig til nybegynnere,men anbefaler at du deltar på vårt gratis introkurs visst du er helt ny til brygging.  

For booking av bryggeri ta kontakt med oss på info@brewlab.no eller ring 98699996

Merk at vi kan skreddersy løsninger til større grupper som kan f.eks inkludere bryggekurs,brygging, bespisning,ølsmaking etc. Passer perfekt til bursdager,firmafester og andre eventer.